Jj-hondencursus.jouwweb.nl
Home » gastenboek

gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Shirley Versteeg
4 jaar geleden

Beste Jan, ik heb een puppy van 9 weken. Het is een kruising labrador-labradoodle. Zij heeft afgelopen vrijdag de 2e inenting gehad. Is het mogelijk bij u de puppycursus te volgen? Ik zie uw reactie graag tegemoet. Alvast bedankt. Shirley Versteeg

Inger met roos
4 jaar geleden

Samen met roos veel geleerd van jan.
Duidelijke uitleg en veel lopen en herhalen !

Jannie met Yara
4 jaar geleden

Wat een fijne tijd hebben Yara en ik gehad!
Veel geleerd en gehoord van Jan.
Echt aan te bevelen.
En heb je problemen met je hond dan kan je er ook goed terecht.
Heel veel succes Jan en nogmaals ontzettend bedankt.

Co Osse
5 jaar geleden

Co en Zoltan.
Als 75+ vrouw durfde ik na het wegvallen van het baasje niet meer met mijn oud-Duitse herder van 40 kg naar buiten, nadat hij mij over straat had getrokken bij het ontwaren van een andere hond. Gelukkig kreeg ik het adres van Jan.
Dank zij zijn expertise ben ik na een aantal lessen nu ZELF de alpha en we kunnen gelukkig weer zonder ongeluken naar buiten.
Fijn voor de hond en voor mij.
Dankjewel Jan!

Nancy Offers
5 jaar geleden

Hey Jan,
James was wondering if you were on LinkedIn? Hope all is well. ???? Hugs
Nancy ????

Joanne en Bond
6 jaar geleden

Wij hebben de cursus inmiddels afgerond.
Een echte aanrader voor iedere hond (en baas).
Van groot tot klein, Jan geeft voor iedereen perfecte training.
Er is altijd ruimte om vragen te stellen en Jan helpt je met het zoeken naar oplossingen voor problemen waar je tegenaan loopt.

Helemaal tevreden!

Jolien en Lady
6 jaar geleden

Helaas ben ik gestopt met de cursus bij Jan omdat ik het niet meer kon plannen met mijn werk. Maar ondanks dat heb ik een hele fijne tijd gehad met Lady op de cursus. De drukke Beagle die wij van mensen over hebben genomen met totaal geen opvoeding is nu een lief, rustig en luisterend hondje geworden en dat mede dankzij de cursus die ik bij Jan heb gevolgt. Als ik door kon gaan was ik zeker gebleven maar wie weet komen we ooit weer terug en we gaan thuis gewoon door met de tips!!!

Jan ik en Lady wensen jou nog veel fijne trainingen toe!

gr Jolien en een poot van Lady

Sander en Efi
6 jaar geleden

Ook wij hebben nu 8 lessen gehad in de puppyclass. Efi is een angstige/terughoudende pup die op haar tijd ook erg eigenwijs is. Dankzij de ongedwongen maar duidelijke manier van benaderen/trainen kruipt ze nu uit haar schulp en groeit het vertrouwen in andere mensen.
Ook wij gaan voorlopig nog wel door met de trainingen bij jou.

Anouk en Nala
6 jaar geleden

Bijna aan het einde van de puppycursus en een rhodesian ridgeback pup die al best goed luisterd. Ik heb geleerd wat een goede timing is en hoe ik met consequent zijn en veelvuldig belonen een heleboel kan bereiken.
Jan tot nu toe bedankt voor je trainingen en je bent nog lang niet van ons af.

Brenda en Bailey
6 jaar geleden

Inmiddels alweer op de helft van de puppycursus, en ondanks de af en toe eigenwijsheid van onze Bailey maken we goede vorderingen. Weet nu al dat de andere helft nog beter wordt. En weet dat het daarna niet stopt, we gaan verder met de vervolgcursus. Tot maandag weer Jan.

Sebastiaan en Bianca
6 jaar geleden

We zijn al weer op de helft van de puppycursus die we met onze Ravi volgen bij Jan en elke week hebben we er weer heel veel zin in!

Hans en Max
8 jaar geleden

Vanochtend de laatste les van de puppy cursus gehad.

Zowel Max als ik hebben ontzettend veel geleerd van Jan.

Jan, heel erg bedankt voor je goede manier van lesgeven en de talrijke tips.

Groetjes van Max en Hans

Gerdien Sterk
8 jaar geleden

Vanmorgen de laatste les gevolgd,eerst de puppycursus gedaan daarna de vervolg cursus. Erg leuk om te doen en zeer leerzaam om zo met je hond bezig te zijn,en het te laten gehoorzamen. Je leert veel in de praktijk maar ook op theoretisch vlak leerzame tips. Jan bedankt voor deze leuke lessen veel succes met je cursussen.

Sandra Jan Gaia en Rana
9 jaar geleden

lieve vrienden en cursisten,

Hierbij willen wij jullie vertellen dat wij woensdag 23 mei 2012 helaas afscheid hebben moeten nemen van onze oudste hond Scully. Ze is 13,5 jaar een trouwe vriendin van ons geweest maar de plotselinge warmte en de leeftijd van Scully is haar helaas te veel geworden.
Jan Sandra Gaia Rana en Snoes.

susan van der meulen
9 jaar geleden

ik was met mijn hond beau heel goed bevallen maar ik doe er een 2de curssis er bij omdat mijn hond niet luisterd dat light aan mijn hond dus op naar de 2de cursiss samen met jan

bas
9 jaar geleden

Leuke website heeft u. Wat vindt u van me muziek?

www.youtube.com/sebastiaan233

Zeemansliederen, Iersemuziek, Frieschemuziek en concerten LIVE!

Ook op Facebook en Twitter @sebastiaan233

Edinjo en Marieke
9 jaar geleden

Vandaag onze laatste curcus gehad!
Hummer heeft in 8 lessen veel geleerd en luisterd nu perfect.
Over een paar weken de vervolgcursus zodat hummer nog beter luisterd dan dat hij op dit moment al doet!
Wilt u dat u hond ook alles kan?
ga dan naar Jan!!!
Hartstikke bedankt jan en tot snel!!!
Gr Edinjo&Marieke

fam.holtslag
9 jaar geleden

wij hebben bijna de pup-curcus in Exel voltooid.We zijn op zoek naar een curus die beter bij ons past en het karakter van onze Airdale terrïer.Mogen we komen sfeer proeven??

Annemarie en Dirk
9 jaar geleden

Wij hebben met onze ridgeback Macho de puppy-cursus gevolgd. Macho is een eigenwijs portret die bij toeren de kop flink verkeerd heeft staan en dan enorm eigenwijs is. Op de cursus is hier goed op ingegaan, Macho doet het erg goed. Dankzij de tips en deze concequent toepassen hebben wij er een prima hond aan! Nu de vervolgcursus!
Groeten, Annemarie, Dirk en Macho

Oscar Seijnaeve
9 jaar geleden

Hallo Jan, ja ja hij kan er wat van. Toen wij met onze Newfy op de cursus kwamen, was er nog niet veel mee te beginnen. Toen de cursus was afgelopen was het een prima hond
die goed luisterde en dat dankzij Jan. Mochten er ooit bekenden zijn die een hondentrainer zoeken dan zullen wij Jan zeker aanbevelen.
Groeten van
Betty & Oscar

Kim
10 jaar geleden

Ik heb met mijn golden doodle baileys de puppy cursus bij Jan gevolgd. Wij hebben veel geleerd en je leert met name zelf hoe je met je hond om moet gaan! Baileys is een eigenwijs portretje maar luisterd nu heel goed! Jan bedankt voor alles! Groetjes baileys en Kim

danielle
10 jaar geleden

Even een reactie op mijn lessen gevold met mijn berner Amber bij Jan,
Amber en Ik hebben ze met plezier gevold Jan geeft goede lessen heeft goede resultaten behaald bij mijn hond loopt netjes naast mij erg belangrijk want ze word een grote hond Wil je een gehoorzame hond ga eens kijken echt een aanrader!!!!!

gerrie
10 jaar geleden

Had niet verwacht dat onze hond Binky van bijna 6 nog wat te leren viel. .Hij loopt nu netjes naast je aan de lijn en het terug komen en blijven word ook steeds beter . En dit na 6 lessen Super ,Bedankt, Jan en bij eventueel 2e hond weet ik waar ik wezen moet.Groetjes Gerrie /Binky

Sharon
10 jaar geleden

hej jan de hondenverluisteraar je bent net cecar hahaha !

joke boom
10 jaar geleden

mijn Duitse herder Renzo luisterde al aardig goed ,maar als hij andere honden zag was hij een beetje agressief,na 5 lessen bij jan is het al stukken beter geworden ik weet nou beter hoe ik met hem om moet gaan. je leert commando’s waar hij goed op reageert en dus beter weet wat er van hem verwacht word.
Jan Bedankt hier voor groetjes joke boom

gerrievruggink
10 jaar geleden

Heb afgelopen zaterdag al veel geleerd .

joke boom
10 jaar geleden

heb de site bekeken,
hoop vlug wat van je te horen want ik en renzo zijn er klaar voor!